Par autoru

Esmu “dīvainis”, kas atļaujas neievērot vispārējos standartus, atļaujas ignorēt vairākuma balsi un seko saviem uzskatiem, nevis statistiski pareizajam. Pietam, dara to mērķtiecīgi un nemainīgi.

Šobrīd ik pa laikam darbojos pie mākslīgā intelekta programmas, kas spētu simulēt sarunas un domāšanu. Sokas ne visai, plānošana ir tikusi daudz tālāk kā implementācija. Un praktiskā izmantojamība joprojām ir visai zema 😀

Ar interesi sekoju līdzi sarunām nedaudz vairāk kā 10 valodās, bet ieinteresēti ieklausos visās. Nedzeru. Mana klātbūtne, it īpaši saiepriecinājušos cilvēku kompānijā, vienmēr ir bīstama, jo valodu mācīšanās rezultātā esmu ieguvis neviennozīmīgu spēju diezgan precīzi atcerēties lingvistisku informāciju.

Brīvajā laikā palīdzu ārzemniekiem apgūt latviešu, angļu un, ja rodas nepieciešamība, arī krievu valodas, fotografēju, rakstu, nodarbojos ar datorgrafiku un programmēšanu. Lielāko daļu laika pavadu skatoties dokumentālās filmas un šovus.

Minimālo iztikas naudu pelnu ar tulkošanu no man zināmajām valodām un citiem darbiņiem, kas nu gadās pa rokai.

Dzīvē esmu latgalietis. Mierīgs, ignorants un mērķtiecīgs. Ir kaitīgi ieradumi – lielu daļu laika pavadīt pie datora, neiedzert kopā ar citiem, nesmēķēt, neapmeklēt sociālos pasācienus un vispār laikam viskaitīgākais – domāt pašam.

Citos resursos mani var atrast :

Twitter: https://twitter.com/janiksxxl

Youtube: https://www.youtube.com/user/janiksxxl

Facebook: https://www.facebook.com/janis.strankals

Google+: google.com/+JānisStrankals

Kā arī janis.strankals@gmail.com un skapī: jonchiks

Peace!

2 Responses to Par autoru

  1. Take my like for this, sir 😀

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.