Laiks uzsākt vēl kādu tradīciju – sižetu konkurss #1


Ir pienākusi ziema. Uz kokiem biezā kārtā sniegs. Viss vēl balts, nav apkvēpis. Laiks tieši kā sākt jaunu tradīciju – sižetu konkursus.

Ideja visai vienkārša katrs var izdomāt savu sižetu fai pasaulē par doto tēmu, to izstrādāt un iesniegt vērtēšanai. Ja tas būs labs tad tiks īstenots arī dzīvē. Protams zināmas balvas labākajiem un/vai vienīgajiem neizpaliks.

Izpildījums gan var būt sarežģītāks, jo vienkāršs stāstiņš “notika tas un tas un tad tas teica to un tas darīja to nederēs” laigan droši var sūtīt ar tādus. Sagatavotajam stāstam ir jādefinē katrs secīgs notikums, jāsatur visi dialogi ar visām iespējām. Ko paredzēt – pārsteidziet mani 🙂 Kri tiks galā ar lielu daļu jūsu gara lidojuma, nevajag sevi ierobežot. (tas gan attiecas tikai uz loģiku). Tie kas savam stāstam pievienos arī savu grafiku noteikti saņems balvas.

Konkursiņu rīkosim ik pa div nedēļas. Šā konkursa tēma ir, jap tas kas mums aiz loga – “Ziema”. Konkurss no 28.11 – 12.12. Visus jautājumus var rakstīt tepat komentāros. Tiešam kontaktam skype: jonchiks

About Jānis Strankals

An INTP, uncompromised one. Lazy programmer, strange writer, terrible artist and really strange person. Wannabe developer of interactive book "Lyalia Chronicles" and leader of Team LatgolAI.
Šis ieraksts tika publicēts Konkursi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.